KURS |
KURS |
|
PASTA RAVIOLI KVELDSKURSPå dette kurset lager vi pasta av eggene fra hønene her på gården. Vi fyller ravioli med ricottaost, spinat, skinke m.m. Du får med deg det du har laget hjem. Datoer 2024: Torsdag 18. januar 17-21. Tirsdag 13. februar 17-21. Torsdag 21. mars 17-21. Tirsdag 30. april 17-21. Pris: kr 850 inkl. alle råvarer. Evas farm har startet et samarbeid med Asker husflidslag , du kan melde deg på de overnevnte datoer på deres hjemmeside: www.askerhusflidslag.no eva@evasfarm.no eva@evasfarm.no |
LEFSE, KNEKKEBRØD OG PIZZALefser hører til den tradisjonelle matkulturen i Norge. Lefser eller kling er navnet på ulike typer flatt, mykt bakverk. Oppskrifter og navn varierer fra område til område, spises i rull eller lag med røkt fisk, sylte, ost eller sukker og kanel alt etter hva du ønsker. Kurset starter kl 10. Vi lager en deig som gir gode og myke tradisjonslefser, laget av blant annet hvetemel, fløte, smør og egg. Vi lager også supergodt og sunt knekkebrød. Vi steker lefsene på takker, og pakker de inn til vi skal smøre de etter lunsj. Til lunsj steker vi italiensk pizza i den vedfyrte steinovnen som du selv fyller med det som frister. Du får selvfølgelig med deg hjem knekkebrød (et brett) og lefsene du har bakt (påsmurt eller ikke etter eget ønske). Datoer: Meld din interesse. Pris: 1450.- inkl alle råvarer. Her kan du melde deg på: eva@evasfarm.no |
LEFSE KVELDSKURSPå dette kveldskurset baker vi lefser som egner seg godt til matlefser og til og smøres med smør og sukker. Gode og myke tradisjonslefser. Vi lager lefser fra bunnen av, steker de på takker, smører og pakker. Du får med deg det du har laget hjem. Datoer: 2024 Tirsdag 30. januar 17-21. Fullt. Torsdag 29. februar kl 17-21. Tirsdag 12. mars kl 17-21. Tirsdag 9. april 17-21. Tirsdag 7. mai 17-21. Pris: 850,- inkl. alle råvarer. Evas farm har startet et samarbeid med Asker husflidslag , du kan melde deg på de overnevnte datoer på deres hjemmeside: www.askerhusflidslag.no For andre forespørsler send en epost til: eva@evasfarm.no FLATBRØD, LEFSE OG LUNSJ Takkebakst: flatbrød og lefse. Du får med deg det du har bakt hjem. Felles lunsj. Datoer: Meld din interesse. Pris kr 1450,- Her kan du melde deg på: eva@evasfarm.no eller ring: 97070408 l |
|