KURS |
KURS |
|
SOMMERKURS 2023Vi ønsker velkommen til sommerkurs på Evas farm. Små grupper.
uke 32 (7.-11. august) fra 7 år. Uke 33 (14.-18. august) fra 10 år. Aktiviteter: Fokus på mat og baking sylting av grønnsaker, vi lager vår egen is, pizza og mye annet godt. Håndarbeid og maling/tegning, samt stell av dyr (høner og sauer). Når: uke 32 fra 7 år. Fullt. uke 33 fra 10 år. Fullt. Tid: kl 08.00-16.00. Hvor: Evas farm Solliveien 52, Asker. Pris: kr 3750 for hele uken som inkluderer frokost, lunsj og middag og alt annet vi bruker i løpet av uken. Påmelding sendes på epost til eva@evasfarm.no med følgende informasjon: Navn Adresse Telefon Alder Deltagelse på eget ansvar. Vilkår: Avbestilling før 1. mai full refusjon minus avbestillingsgebyr kr 500. Avbestilling før 1. juni halv refusjon. Avbestilling etter 1. juni ingen refusjon. Velkommen til gøy på landet! eva@evasfarm.no |
LEFSE, KNEKKEBRØD OG PIZZALefser hører til den tradisjonelle matkulturen i Norge. Lefser eller kling er navnet på ulike typer flatt, mykt bakverk. Oppskrifter og navn varierer fra område til område, spises i rull eller lag med røkt fisk, sylte, ost eller sukker og kanel alt etter hva du ønsker. Kurset starter kl 10. Vi lager en deig som gir gode og myke tradisjonslefser, laget av blant annet hvetemel, fløte, smør og egg. Vi lager også supergodt og sunt knekkebrød. Vi steker lefsene på takker, og pakker de inn til vi skal smøre de etter lunsj. Til lunsj steker vi italiensk pizza i den vedfyrte steinovnen som du selv fyller med det som frister. Du får selvfølgelig med deg hjem knekkebrød (et brett) og lefsene du har bakt (påsmurt eller ikke etter eget ønske). Datoer: Meld din interesse. Pris: 1450.- inkl alle råvarer. Her kan du melde deg på: eva@evasfarm.no |
LEFSE KVELDSKURSPå dette kveldskurset baker vi lefser som egner seg godt til matlefser og til og smøres med smør og sukker. Gode og myke tradisjonslefser. Vi lager lefser fra bunnen av, steker de på takker, smører og pakker. Du får med deg det du har laget hjem. Datoer: Tirsdag 12. september 17-21.. Tirsdag 10. oktober kl 17-21. Tirsdag 14. november kl 17-21. Tirsdag 5. desember 17-21. Pris: 850,- inkl. alle råvarer. Evas farm har startet et samarbeid med Asker husflidslag , du kan melde deg på de overnevnte datoer på deres hjemmeside: www.askerhusflidslag.no For andre forespørsler send en epost til: eva@evasfarm.no PASTA/RAVIOLI KVELDSKURS På dette kurset lager vi pasta av eggene fra hønene her på gården. Vi fyller ravioli med ricottaost, spinat, skinke m.m. Du får med deg det du har laget hjem. Dato: Meld din interesse. Pris: kr 850 inkl. alle råvarer. Meld din interesse: eva@evasfarm.no FLATBRØD, LEFSE OG LUNSJ Takkebakst: flatbrød og lefse. Du får med deg det du har bakt hjem. Felles lunsj. Datoer: Meld din interesse. Pris kr 1450,- Her kan du melde deg på: eva@evasfarm.no eller ring: 97070408 l |
|