Kurs
  • HJEM
  • OM
  • KURS
  • KONTAKT

                             KURS

​​

​​

KURS

 SOMMERKURS 2023

Vi ønsker velkommen til sommerkurs  på Evas farm. Små grupper.
uke 32 (7.-11. august) fra 7 år.
Uke 33 (14.-18. august) fra 10 år.
Aktiviteter: Fokus på mat og baking sylting av grønnsaker, vi lager vår egen is, pizza og mye annet godt. Håndarbeid og maling/tegning, samt stell av dyr (høner og sauer).

Når: uke 32 fra 7 år.     1 plass ledig
         uke 33 fra 10 år.   Fullt.
Tid: kl 08.00-16.00.
Hvor: Evas farm Solliveien 52,  Asker.
Pris: kr 3750 for hele uken som inkluderer frokost, lunsj og middag og alt annet vi bruker i løpet av uken.
Påmelding sendes på epost til eva@evasfarm.no med følgende informasjon: 
Navn
Adresse
Telefon
Alder

Deltagelse på eget ansvar.
Vilkår: Avbestilling før 1. mai full refusjon minus avbestillingsgebyr
​kr 500.
Avbestilling før 1. juni halv refusjon.
Avbestilling etter 1. juni ingen refusjon.
Velkommen til gøy på landet!


 eva@evasfarm.no



Picture

 LEFSE, KNEKKEBRØD OG PIZZA

Lefser hører til den tradisjonelle matkulturen i Norge. Lefser eller kling er navnet på ulike typer flatt, mykt bakverk. Oppskrifter og navn varierer fra område til område, spises i rull eller lag med røkt fisk, sylte, ost eller sukker og kanel alt etter hva du ønsker.
Kurset starter kl 10. 
Vi lager en deig som gir gode og myke tradisjonslefser, laget av blant annet hvetemel, fløte, smør og egg. 
Vi lager også supergodt og sunt knekkebrød. Vi steker lefsene på takker, og pakker de inn til vi skal smøre de etter lunsj. 
Til lunsj steker vi italiensk pizza i den vedfyrte steinovnen som du selv fyller med det som frister. 
Du får selvfølgelig med deg hjem knekkebrød (et brett) og lefsene du har bakt (påsmurt eller ikke etter eget ønske).
Datoer:
​

Pris: 1450.- inkl alle råvarer. 
Her kan du melde deg på: 

eva@evasfarm.no

​
Picture

 LEFSE KVELDSKURS

På dette kveldskurset baker vi lefser som egner seg  godt til matlefser og  til og smøres med smør og sukker. 
Gode og myke tradisjonslefser.
Vi lager lefser fra bunnen av, steker de på takker, smører og pakker. Du får med deg det du har laget hjem. 
Datoer:
Torsdag 30. mars (fullt).
Tirsdag 25. april kl 17-20.30
​Tirsdag 9. mai kl 17-20.30

Pris: 850,- inkl. alle råvarer.
​Her kan du melde deg på: 

eva@evasfarm.no

 PASTA/RAVIOLI KVELDSKURS
På dette kurset lager vi pasta av eggene fra hønene her på gården. Vi fyller ravioli med ricottaost, spinat, skinke m.m.
Du får med deg det du har laget hjem.
Dato:
Torsdag 23. mars (fullt).
​
Pris: kr 850 inkl. alle råvarer.
Meld din interesse: 
eva@evasfarm.no

FLATBRØD, LEFSE OG LUNSJ
Takkebakst: flatbrød og lefse.
Du får med deg det du har bakt hjem.
Felles lunsj. 
Datoer:
Meld din interesse.
​
Pris kr 1450,-
Her kan du melde deg på:
eva@evasfarm.no
​eller ring: 97070408








l





EVAS FARM
Solliveien 52A, 1384 Asker, Norge
Mob.: 97070408

eva@evasfarm.no
​facebook.com/Evas-farm-1539306492868867/
instagram.com/evas-farm
​
Site powered by Weebly. Managed by SYSE AS
  • HJEM
  • OM
  • KURS
  • KONTAKT