Kurs
  • HJEM
  • OM
  • KURS
  • KONTAKT

                             KURS

​​

​​

KURS

 PASTA RAVIOLI KVELDSKURS


På dette kurset lager vi pasta av eggene fra hønene her på gården. Vi fyller ravioli med ricottaost, spinat, skinke m.m.
Du får med deg det du har laget hjem.




​
Pris: kr 875,- inkl. alle råvarer.

Evas farm har startet et samarbeid med Asker husflidslag , du kan melde deg på de overnevnte datoer på deres hjemmeside: www.askerhusflidslag.no
 

MAKRONER KVELDSKURS kl 17-21
Vi lager deilige makroner og fyller de med herlig karamell, sjokolade og sitronkrem.

   
​
Pris 875,- inkl. alle råvarer. 

Evas farm har startet et samarbeid med Asker husflidslag , du kan melde deg på de overnevnte datoer på deres hjemmeside: www.askerhusflidslag.no
​

 For andre forespørsler send epost eller ring Eva 97070408
eva@evasfarm.no






 

eva@evasfarm.no





Picture

 LEFSE, KNEKKEBØD OG PIZZA
Dagskurs kl 10-16.30

Lefser hører til den tradisjonelle matkulturen i Norge. Lefser eller kling er navnet på ulike typer flatt, mykt bakverk. Oppskrifter og navn varierer fra område til område, spises i rull eller lag med røkt fisk, sylte, ost eller sukker og kanel alt etter hva du ønsker.
Kurset starter kl 10. 
Vi lager en deig som gir gode og myke tradisjonslefser, laget av blant annet hvetemel, fløte, smør og egg. 
Vi lager også supergodt og sunt knekkebrød. Vi steker lefsene på takker, og pakker de inn til vi skal smøre de etter lunsj. 
Til lunsj steker vi italiensk pizza i den vedfyrte steinovnen som du selv fyller med det som frister. 
Du får selvfølgelig med deg hjem knekkebrød (et brett) og lefsene du har bakt (påsmurt eller ikke etter eget ønske).
Datoer:

​
​

Pris: 1300.- inkl alle råvarer. 
Evas farm har startet et samarbeid med Asker husflidslag , du kan melde deg på de overnevnte datoer på deres hjemmeside: www.askerhusflidslag.no


For andre forespørsler send epost eller ring  Eva 97070408
eva@evasfarm.no


​
Picture

 LEFSE KVELDSKURS ​kl 17-21


På dette kveldskurset baker vi lefser som egner seg  godt til matlefser og  til og smøres med smør og sukker. 
Gode og myke tradisjonslefser.
Vi lager lefser fra bunnen av, steker de på takker, smører og pakker. Du får med deg det du har laget hjem. 
Datoer: 2025
​Torsdag 27. februar 17.00-21.00


Pris: 875,- inkl. alle råvarer.
​Evas farm har startet et samarbeid med Asker husflidslag , du kan melde deg på de overnevnte datoer på deres hjemmeside: www.askerhusflidslag.no

For andre forespørsler send epost eller ring Eva 97070408 

eva@evasfarm.no

 
​BRØD, PIZZA OG TEBRIKS
Dagskurs kl 10-16.30
​
På dette kurset baker vi fint "strekk og brettbrød", enkelt og godt grovbrød og kjempegode tebriks.
Til lunsj baker vi ut pizzadeigen og steker den på italiensk vis i den vedfyrte steinovnen.  
Datoer:

​
Pris kr 1300,-

Evas farm har startet et samarbeid med Asker husflidslag , du kan melde deg på de overnevnte datoer på deres hjemmeside: www.askerhusflidslag.no

For andre forespørsler send epost eller ring Eva 97070408
eva@evasfarm.no
​








l





EVAS FARM
Solliveien 52A, 1384 Asker, Norge
Mob.: 97070408

eva@evasfarm.no
​facebook.com/Evas-farm-1539306492868867/
instagram.com/evas-farm
​
Site powered by Weebly. Managed by SYSE AS
  • HJEM
  • OM
  • KURS
  • KONTAKT